Snekkertjenester

Nytt tilbygg til enebolig
Våre tjenester

Vi utfører alt innen snekkertjenester

Er det på tide med oppussing hjemme? Kanskje du lenge har gått og ønsket deg en vinterhage eller sommerhage? Vi hjelper deg med å gjøre din drøm til virkelighet, enten du skal bygge terrasse eller bytte dører og vinduer hjemme.

I Bygg og Mal AS har vi lang erfaring innen snekkerarbeid. Opp gjennom årene har vi tatt på oss mange forskjellige typer oppdrag, som rehabilitering av bygg og oppussing av kjøkken og bad.

Om du for eksempel skal bygge nytt kjøkken eller pusse opp badet, er det oss du skal ringe. Vi bygger det meste fra veranda til platting, og utfører etterisolering i samme slengen. I tillegg har vi dyktige samarbeidspartnere blant lokale murere, elektrikere og rørleggere, så det skal ikke stå på det heller.

Snakk med oss om det du ønsker å få utført, så legger vi en plan her og nå!

På utkikk etter en maler eller snekker?

Ta kontakt med oss!

Vi tar jobben enten du skal male innvendig eller utvendig, tapetsere og sparkle det nye soverommet samt bygge ny terrasse eller nytt bad og kjøkken!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle