Alt av bygg- og malerarbeid i Kristiansand og omegn

BR Bygg og Mal AS

Det lønner seg alltid å velge fagfolk, og vi er din lokale fagarbeider innen maler- og snekkertjenester i Kristiansand!

Hva kan vi hjelpe deg med?

Våre tjenester

Innvendig maling

Når vi tar oss av malerjobben for deg, er du garantert et godt og tilfredsstillende sluttresultat. Våre erfarne og dyktige malere har mange år på baken. De tar seg av alt for deg, og du kan bare glede deg til de er ferdige med jobben.

Utvendig maling

Maling er en viktig del av den totale beskyttelsen mot alt som naturen kunne tenke seg å kaste mot huset ditt opp gjennom året. Det er helt avgjørende for boligen at dette ytre laget gjør jobben sin, ellers varer ikke fasaden så veldig lenge.

Tapetsering

Våre tapetserere behersker de teknikkene som kreves, hvilke limtyper man skal benytte og kan håndtere ulike tapettyper på en profesjonell og eksemplarisk måte. Vi tilpasser oss alltid etter deg som kunde og etter det du ønsker deg.

Sparkling

Før man skal male eller tapetsere er det viktig at flatene er jevne. Sparkling er derfor en del av det viktige forarbeidet, slik at man får det beste sluttresultatet. Man vil ikke male eller tapetsere på ujevne flater.

Oppussing

Forandring fryder, og av og til er det faktisk nødvendig med en oppgradering hjemme. Kanskje du er opptatt av tidens trender? Uansett årsak til hvorfor du ønsker å pusse opp, så hjelper vi deg gjerne fram til målet.

Snekkertjenester

Skulle du ha bygget noe hjemme? Kanskje du lenge har ønsket deg en vinterhage? Vi hjelper deg med å gjøre din drøm til virkelighet, enten du skal bygge terrasse eller bytte dører og vinduer eller ha gjort annet snekkerarbeid.
BR Bygg og Mal AS

Din lokale maler og snekker

Vi kan hjelpe deg med alt av bygg og malerabeid og har lang erfaring i bransjen med små og store prosjekter. Vi samarbeider med andre murere, elektrikere, rørleggere – slik at vi kan tilby deg full pakke.

BR Bygg og Mal AS er din lokale maler og tømrer i Kristiansand og omegn.

La oss vise deg hva vi kan

Våre referanser

Opp gjennom årene har vi gjennomført mange maler- og byggearbeider. Her ser du et utvalg fra noen av våre fornøyde kunder!

På utkikk etter en maler eller snekker?

Ta kontakt med oss!

Vi tar jobben enten du skal male innvendig eller utvendig, tapetsere og sparkle det nye soverommet samt bygge ny terrasse eller nytt bad og kjøkken!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle